JPond Jyväskylän kolmas toimintavuosi

JPond Jyväskylä Oy:n kolmas toimintavuosi on startannut. Viimeisin vuosi on menty korona-pandemian keskellä ja siitä olemme hienosti selvinneet.  

Asiakkaiden määrä on kasvanut ja on ollut mielenkiintoista tutustua monien eri alalla toimivien yritysten liiketoimintaan ja menestystarinaan. Tavoitteenamme on olla vahvasti asiakasyritystemme arjessa mukana, auttaa ja antaa laadukasta sekä asiantuntevaa talous- ja henkilöstöhallinnon palvelua yrityksille. Meille on tärkeää olla hyvin tavoitettavissa ja tarjota yksilöllistä ja reaaliaikaista palvelua asiakkaillemme. 

Pääasiallisena ohjelmistona käytämme Visma Netvisor-ohjelmistoa ja tämä mahdollistaa asiakasyritysten taloushallinnon hoitamisen täysin sähköisesti. Panostamme taloushallinnon sähköisyyteen kovasti ja ohjaamme asiakkaitamme hyödyntämään sähköisyyden tuomia mahdollisuuksia jatkuvasti.  

Toimistomme on sijainnut alkukeväästä lähtien Lutakossa, Piippukatu 11 osoitteessa, johon muutimme Seppälän alueelta. Tämän vuoden ajan tiimiimme on kuulunut taloushallinnon asiantuntijana Sanna Pakarinen. Hän hoitaa kaikkia asiakasyrityksen taloushallintoon liittyviä osa-alueita, kirjanpidosta tilinpäätöksiin ja asiakirjahallintaan. Sannan tavoittaa numerosta 0413174972 ja sähköpostilla sanna.pakarinen@jpond.fi. 

Meillä on ”Lupa auttaa!” asiakkaitamme menestymään. 

Timanttimme ovat positiivisuus – välittäminen – inhimillisyys – yksilöllisyys!