Jpond Jyväskylä Oy – uudenlainen tilitoimisto

Jpond Jyväskylän toimintaa on nyt takana noin puolitoista vuotta. Tänä aikana olemme saaneet asiakkaiksi aivan upeita yrittäjiä ja yrityksiä. On ollut hienoa saada toimia erilaisten yritysten ja eri toimialoilla toimivien yritysten kanssa.

Jo JPond Jyväskylä Oytä perustettaessa meillä oli vahva halu olla uudenlainen tilitoimisto. Haluamme tarjota asiakkaillemme peruspalvelun lisäksi enemmän sparrausta, asiantuntijuutta ja tukea kuin perinteisesti tilitoimistoissa peruspalveluun kuuluu. Digitaalisuus ja tekoäly ohjelmistoissa mahdollistaa resurssien ohjaamisen enemmän asiakkaiden sparraukseen ja asiantuntijuuteen.  Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta, yksilöllistä ja reaaliaikaista palvelua.

Käytämme Visman Netvisor-ohjelmistoa joka tarjoaa kaikki tämän päivän sähköisen ohjelmiston mahdollisuudet. Ohjelmisto on joustava ja mahdollistaa asiakaskohtaisen palvelupaketin toteuttamisen.

Haluamme olla asiakkaillemme kumppani ja hoitaa asiakasyritystemme taloushallintoa yhteistyössä yrityksen vastuuhenkilöiden kanssa. Haluamme olla läsnä yrityksen arjessa.

Meillä on” Lupa auttaa!” asiakkaitamme menestymään.

Timanttimme ovat positiivisuus – välittäminen – inhimillisyys – yksilöllisyys!

Tervetuloa asiakkaaksemme!